Airbelt K1 Basalt

Sebo Airbelt K1 890 Watt.

* 6M snoer, 10.5M actieradius
* Energiezuinige 890W motor
* 3 Liter s klasse filtering stofzak
* 5 jaar garantie

5 jaar garantie

Deze Sebo K1 heeft een 890 Watt motor. Deze is uitgerust met de SEBO-Airbelt. Deze schuimrubberband voorkomt beschadigingen aan wanden en meubels.

De K1 is voorzien van een drievoudig microfilter systeem

Tevens zorgt de Airbelt ervoor dat de uitblaaslucht zachtjes wordt uitgeblazen, zodat er geen sterke luchtstroom ontstaat die stof kan laten opdwarrelen. Dit maakt de SEBO-stofzuigers zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn voor stof.

De SEBO K-stofzuigers zijn voorzien van een "Ultra-bag". In tegenstelling tot de traditionele papieren stofzak, die als een natuurlijke hindernis voor stof optreedt, is de "Ultra-bag" gemaakt van een elektrisch geladen microvezel. Deze vezel haalt de stofdeeltjes als een magneet uit de luchtstroom en houdt de deeltjes vast.

Dankzij dit elektrostatische principe is het mogelijk een relatief open weefsel te gebruiken voor het stofzak-materiaal. Hierdoor ontstaat een betere luchtcirculatie en worden toch de kleinste stofdeeltjes gefilterd.

De ergonomisch gevormde handgreep en de drie zwenkwielen, die zeer manoeuvreerbaar zijn, maken de K-serie stofzuigers zeer gebruikersvriendelijk.

Dankzij de lichgewicht telescoopbuis wordt uw arm ontlast.

De SEBO K-serie stofzuigers worden standaard geleverd met een kierenmondstuk en een meubelmondstuk. Deze mondstukken zitten ergonomisch geïntegreerd in de machine en zijn hierdoor altijd binnen handbereik.

De SEBO-turboborstel is optioneel leverbaar.
Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 239,99
Aantal: Bestellen

Voorraad

Relevante producten
Wij zijn open voor reparaties!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.