Airbelt D8 Professional


* Zuinige 890 Watt motor
* 12.5 meter veiligheids-snoer
* 6 Liter Micro-fiber stofzak met S-klasse filtratie
* Hoogwaardige kwaliteit RVS telescoopbuis
* Conische slang van 2.10M
* Ergonomisch handgreep
* Combi zuigmond
* Accessoires on-board
* 4 gelagerde zwenkwielen
 

De Sebo "Airbelt" slede-stofzuigers modellen D

Sebo stofzuigers zijn gefabriceerd voor mensen die de hoogste eisen stellen aan stofzuigers op het gebied van stofzuigprestaties, filtering, bedieningsgemak en duurzaamheid.

Waarom "Airbelt":
Het ontwerp van de Sebo Airbelt D-serie verraadt het hoge prestatienivo al op het eerste gezicht. Door de vele extra's voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen. De actieradius tot 15,5 m zorgt voor een enorme bewegingsvrjheid. De stofzak van 6 liter draagt bij aan het spaarzame karakter van de SEBO AIRBELT D.
Natuurlijk, de D-serie voldoet aan alle SEBO normen en "Made in Germany" kwaliteit. In het materiaal en vakmanschap wordt SEBO speciale nadruk gelegd op optimale prestaties en een lange levensduur. Zo is de SEBO Airbelt D-serie zeer goedkoop in gebruik.
 

Filtering:
Bij de Sebo "Airbelt" D-serie wordt standaard S-klasse filtering toegepast. De D modellen zijn voorzien van een drielaags micro-filtratie stofzak en 2 micro-filters. Het eerste micro-filter (hospital-grade) bevindt zich voor de motor en zorgt voor een extreem goede filtering. Daarna wordt de uitblaaslucht nogmaals gefilterd door een micro-hygiëne-filter welke achter de motor is geplaatst. Tenslotte wordt de lucht door de airbelt geleid, die er zorg voor draagt dat de gefilterde, schone uitblaaslucht verdeeld wordt uitgeblazen. Dit maakt deze stofzuiger tevens bijzonder geschikt voor mensen die allergisch zijn voor stof en/of huismijt. (zie ook onze allergie pagina)

Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 299,00 € 249,00
Aantal: Bestellen
Relevante producten
Gratis verzending vanaf €25,- Binnen de ring van Amsterdam voor 13.00 uur besteld is dezelfde dag in huis!!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webshop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.